Bygge hus ved Lysefjorden
Preikestolen

Bygge hus ved Lysefjorden

Stavanger er en av de raskest voksende byene i Norge, mye takket være oljeindustrien og den nydelige beliggenheten sør i Norge. Været er ofte veldig fint i Rogaland, om man ser bort fra regnet. Dette er derfor ett av de stedene i Norge der boligbygging er spesielt populært for øyeblikket. Det kommer bare bli vanskelige og vanskeligere å sikre seg en tomt i området, altså lønner det seg å kjøpe akkurat nå og deretter starte utbyggingen så raskt som mulig.

Å kjøpe tomt

Vil du bygge hus i området rundt Lysefjorden? Vil du kunne besøke Preikestolen akkurat når du ønsker, uten å måtte finne din plass blant tusenvis av turister? Da er det på høy tid å kjøpe tomt i området. For litt over en million kroner kan du få en god tomt ved Lysefjorden med vann, strøm og avløp klart for bruk. Skråtomter er spesielt populære, siden du får en unik utsikt med på kjøpet. Området er veldig ettertraktet, så vi anbefaler å være rask, men samtidig gjøre en rekke undersøkelser på forhånd. Man bør aldri hoppe uti noe med to ben før man er helt sikker på konsekvensene. Se deg rundt, snakk med flere meglere og finn det beste alternativet.

Bygg hus

Mountains on the way to the Cliff Preikestolen in fjord Lysefjord - Norway - nature and travel background

Når du kjøper tomten vil du ofte få med en byggeklausul, altså ferdige prosjekt over mulige hus man kan bygge på plassen. Du bør velge en av husene, men kan selvsagt redigere dem etter eget ønske. Velg egne dører, bestill noen gode, solide vinduer, og husk et solid tak som ikke vil gi etter for første storm. Været rundt Lysefjorden kan være vilt fra tid til annen, derfor vil vi legge inn noen om vinduene. Vinduene er det viktigste i huset når du bor i et område med sterke vinder. Om du ikke har råd til dobbel isolering og flere lag med glass, er det best å spare inn penge på noe annet.

Velg rett interiør og nyt utsikten

Når huset er bygd, kan du begynne innredningen. Siden du bor i et naturskjønt område, anbefaler vi naturlige, nøytrale farger, tre og harmoniske møbler. Med Lysefjorden foran deg kan du glede deg til en ny balanse i sjelen. Nye tanker, nye mål. Bygger du hus ved Lysefjorden, kan du se frem til en fantastisk fremtid uten like.