Ta med hengekøya på biltur
Okategoriserade

Ta med hengekøya på biltur

De fleste av oss skal sikkert feriere i Norge også sommeren 2021 og da er bilferie en av favorittene. Det er både fleksibelt og lett tilgjengelig for folk flest. Enten man er storfamilie eller et par, så er det å komme nær naturen en av de tingene folk liker best. Det kan være for å oppleve store severdigheter eller se nye steder av landet. Overnatting kan man bestille på hoteller og veikroer, men det er ikke alltid man får plass. Dessuten kan man risikere at pandemien fortsetter å ha et grep om velferden og omgivelsene våre enda en sommer.

Hvordan kan vi da få en fin ferie? La oss se på noen tips vi fant ut når vi leste oss opp på folks interesser.

Hengekøye 2021

Hengekøye har blitt noe av det mest populære innenfor friluftsliv i Norge de siste årene. En hengekøye er jo veldig god å ligge i og kan dekkes over om det er fare for regn. Hengekøya veier bare en kilo og gir en helt gratis overnatting i naturen. Kommer man sent til en camping eller ikke finner en plass å stoppe, så er hengekøya en god løsning.

NAF-boka 2021

Vi som har levd en stund vet at NAF har en egen kartbok. Dette er veldig fint å ha med på tur, fordi man både kan koble seg litt ut fra sosiale medier, og samtidig lære mye nytt om Norges geografi. Dessuten har boka mange tips til hvor man bør dra. Og man får selvfølgelig oversikt over stoppesteder, veikroer og overnatting.

Dra på gulljakt 2021

Jo for enda flere har kjøpt seg en metalldetektor. Det er kanskje ikke så rart, når man fort kan finne gull fra jernalderen. En metalldetektor kan lett stues inn i bilen og blir familiens store samlingspunkt ved neste stopp. Nå er alle klare for bilferie 2021 og det kan bli Norge på langs en gang til.