Overnatting for russ 2019
Preikestolen

Overnatting for russ 2019

Ingen trenger vel egentlig å bli overtalt til å være med på russefeiring. Hele opplegget snakker for seg selv. Det er nemlig masse gøy, sosiale aktiviteter, og underholdning hele veien. Det er den perfekte måten å slippe alt det stresset som man har opparbeidet seg fra skolen. Men hvordan skal du faktisk gjøre dette til den beste opplevelsen? Folk har antakeligvis mye av det viktigste allerede på stell, men det er et par ting som bør vurderes før man går videre med feiringen.

Dersom du som russ skal reise rundt på landstreff kan det være lurt å faktisk bestemme seg på forhånd hvordan det er man skal bo i den tiden. Det finnes mange forskjellige russetreff som man kan reise til hvert år. Disse varer ofte i en lengre periode, og vanligvis drar man jo dit alle vennene drar. Det handler da ofte om hva gruppen vil. Dersom noen skal være med å bestemme dette bør de begynne å planlegge tidlig.

Her på denne lenken kan man se alle de mest populære stedene som russen reiser til. Det er snakk om Tryvann, Stavanger, Lillehammer og Tusenfryd. Dette er de plassene som oftest har treff og de er nokså populære. Russetreff blir faktisk en slags festival og opplevelsen pleier å være uforglemmelig. Det er enormt mange mennesker som dukker opp på disse arrangementene.

Nå finnes det jo selvsagt mange som kjøper seg russebuss som man kan reise i til stedet, og kanskje til og med sove i. Dette er dog ikke nødvendigvis det beste valget, og kanskje bør du vurdere å finne en annen måte å gjøre det på. Dersom man skal være på en plass lenge kan det være lurt å ha en annen plass å overnatte. Dette er for å opprettholde hygiene gjennom de dagene man er der. Det som kan anbefales er for eksempel å ta seg inn på hotell. Det kan være vanskelig å velge, men i all hovedsak er det meget fordelaktig å heller tilbringe nettene der enn i en buss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man først skal dra på russefeiring må jo selvfølgelig det riktige utstyret være med. Her kan man kjøpe alt man trenger til russetiden sin i 2019 for å få den perfekte opplevelsen.

Nå har vi snakket om hvordan det er lurest å overnatte når man drar på disse landstreffene og samtidig også om hvilke saker man bør kjøpe med seg på forhånd. Vi må likevel også komme med en liten advarsel. Russetiden kan faktisk være en veldig morsom tidsperiode av livet, men kan også medføre en del uønskede konsekvenser. Derfor bør en alltid være så trygg som mulig. Alt man trenger til det finnes også på den nettsiden som vi lenket til.

Kos dere!