Hva må være på plass for ferien?
Okategoriserade

Hva må være på plass for ferien?

Det er mange ting som gjør at du kan se langt etter en ferie. En reise som er så etterlengtet at du ikke kan forestille deg hvordan det er å ta ferie. Som regel handler det om penger, men det er ikke sikkert det er alt. Kanskje du skjemmes for å vise deg utendørs, og hvert fall ikke i en bikini?

Heldigvis er kanskje løsningen mye nærmere enn du tror. Her skal vi se på ting du må ha i orden før ferien.

Sendt inn skattemeldingen

Det mange kvier seg aller mest til er å se på skattetallene. Men gjør du grovarbeidet ferdig før ferien, så kan du virkelig senke skuldrene. Det er vel ingenting verre enn å ha skumle tanker om restskatt og mulkt når man er på ferie for å kose seg. Send inn skattemeldingen så har dere det i boks. Det letter på trykket.

Fiks på utseende

Skal du fikse på utseende, da bør du være tidlig ute. Dersom du ikke velger en helt annen tilnærming da. For med dråbeformet implantater fra Motiva så kan du kombinere operasjonen med ferie. Det foregår i Sverige, Danmark og til og med Latvia. Bestill i god tid og sørg for at opplevelsen blir toppet med nye dråbeformet implantater til bryster.

Bygge nytt kjøkken

Det er lurt å bygge kjøkkenet før alle pengene er borte. Kjøkkenet trenger du hele året, bortsett fra når du er på ferie. Sørg for at kjøkkenet er fiks ferdig til skole -og arbeidsdager er tilbake for fullt. Om så sørg for at kjøkkenet er finansiert, slik at dere kan finne ut hva dere kan bruke penger på i ferien. Kanskje en ekstra ferieuke?

Gi bort katta

Katten er vanskelig å få med på ferie, så her må en av flere alternativer vurderes. Enten så må man få noen til å passe den. Det er ikke noe særlig lurt å sette av katten langs motorveien, selv om mange velger denne grusomme løsningen. Da er det bedre å selge den eller gi den bort til noen som ikke kan dra på ferie. Det samme gjelder for alle andre kjæledyr som er avhengig av omsorg og stell, kanskje unntatt reptiler og pinnedyr(?)

Derfor føler du deg vel på ferien

Selv om ferien ikke er til for å vise seg fram, så vil man garantert se mer av hva verden har å by på når man føler seg vel. Om det er for å ha flotte bryster så kan det hende at det må til. Husk at du kan slå to fluer i en smekk med å bestille operasjon og ferie i samme slengen.