Herlige jeans på fjelltur
Okategoriserade

Herlige jeans på fjelltur

Mange spør seg om det er mulig å gå i jeans på fjelltur. Selv om svaret ikke lar seg besvare på 1-2-3 så skal vi se på noen fordeler og ulemper med jeans på tur. Enten du er kvinne, mann, eller et eller annet kjønn, så er fjellturer utmerket rekreasjon du kan dra utbytte av.

VI har funnet fram en rekke jeans dame, herre og unisex for å gi deg noen ideer til hvorfor man også kan bruke jeans, både kvinner på tur. Enten det er vinter, vår, sommer eller høst.

Stramme jeans gir komfort

Stramme jeans kan brukes på fjelltur. De har en høy midje slik at du holder formene på plass. Fordelen med stramme jeans er at du ikke vil hekte deg fast i omgivelsene, og føle deg i form. Sjekk NAKD skinny jeans dame med økologisk denim. Buksene har belte-stropp, slik at du kan feste en lommekniv til sliren. Den har dessuten 5 lommer som gjør at du kan få lett tilgang til mobil og snus-esken. Ulempen med stramme jeans kan være at det fort blir klamt på varme dager.

Grønne jeans med vide ben

Man kan godt tenke seg at jakta er i gang og at man vil ha et moderne plagg som også er kamuflerende. En grønn jeans for dame kan fungere for slike turer. Den har høyt liv og passer ulike former, noe som gjør at den er litt luftig. Vide ben gjør at det er enklere å få fottøy under, slik at man ikke blir kald. Man går i ett med naturen, usynlig for byttet man jakter på. Ulempen kan være at plagget ikke puster like godt som en tilegnet turbukse.

Baggy jeans med hullete knær

Vil man ha full frihet, gå heller for en baggy jeans for dame. Selv om buksen er romslig, så har den komprimerende passform øverst. Dette gjør at buksen føles perfekt for turer i skog og mark. Jeansen er laget av bærekraftige materialer, noe som betyr at naturen bevares. En slik bukse er god å ha på seg når man vil ha litt tempo og nå topper uten å føle seg innelåst. Ulempen kan være at man fort blir kald om det skulle være et tema.

Man kan ha på seg det mest utroligste på skogstur, men jeans for damer er ikke det dummeste.