Finne storviltet på snøscooter
Okategoriserade

Finne storviltet på snøscooter

Vinteren ligger fortsatt over oss som et hvitt bølgende teppe. I utmarka er det flott å drive vinterlige aktiviteter, se etter dyrespor og se på stjernehimmelen. Av og til kan man få noen flotte blinkskudd når gevirene til en hjort danser foran en fullmåne over en fjelltopp. Nå kan du finne storviltet på snøscooteren også.

Men å kjøre snøscooter på natta kan være skummelt. Landskapet mister sine former og det man ser er begrensede skisser av naturen. Men hos Nordeye kan du finne ekstralys til snøscooteren din. De har en bred lagerbeholdning av kjørelys, varsellys, fangere og kamera til all mulig slags bruk. Nordeye har som verdi å gi deg godt kjørelys.

Det er på natta det skjer

Mange elsker å være våkne på natta. Er man ute på hyttetur og har snøscooteren klar, så er det like moro å ta en tur nattestid som ellers. Men som både du og Nordeye vet, så er det ikke nødvendigvis på vidda problemene oppstår. Det er først når man beveger seg ned i daler og søkk at det kan være farlig. Da er det godt å ha en skikkelig lysbjelke med sikt på over en halv kilometer. Da fanger du opp endringer i terrenget eller farlige sprekker.

Til og fra hytta

Selv om du er forsikret på fjellet, så bør du vurdere noen lys til bilen også. Mange synes det er irriterende med sterke lys i mot, men fjernlysene er ikke stilt inn for å stå ubrukt. Gode lys gjør at du slapper mer av, ser bedre og ikke minst, får en bedre kjøreopplevelse. Detaljene rundt en sving blir synlige, noe som kan bety forskjell på fri ferdsel og kollisjon. For plutselig hopper storviltet ut i veien, uten at du kunne ha mulighet til å se det. Nordeye er alltid åpne, det er bare å bestille. Sterkere lys gir deg mindre sjanse for å havne i grøfta, noe som skjer daglig.

Valget er ditt

Er du ute for å finne storviltet på snøscooter, anbefaler vi at du har enda bedre lys. En bjelke med LED er enkel å montere og veier nesten ingenting. Det er ikke et problem, det er en løsning. Bruk naturen for det den er verdt, og få de gode opplevelsene du lengter etter. Vinteren er din.