Penger til både reise og oppussing?
Okategoriserade

Penger til både reise og oppussing?

Nå som alt øker i pris, kan det være vanskelig å få råd til alt man ønsker seg. Men heldigvis er det mulig å spare penger på mange områder, for eksempel ved å kjøpe ting på salg eller reise utenom høysesongen. Likevel kan det hende noe må utsettes fordi andre ting haster mer. De livsnødvendige tingene som mat og klær kan ikke ofres, og regningene må betales. Da kan det kanskje være nødvendig å reise litt mindre, og kanskje heller dra på en lengre tur når man først skal ut og reise.

Oppussing av barnerom

Hvis det kommer et nytt tilskudd til familien, er det viktig å prioritere barnerommet. Mange foretrekker å ha barnerommet klart før fødselen, for det blir som regel veldig travelt den første tiden, når den lille trenger mye oppmerksomhet og omsorg. Et viktig valg når barnerommet skal pusses opp, er om man skal male eller tapetsere veggene. Det finnes trygg, giftfri maling, men tapet kan ofte være både morsommere og lunere, og det finnes mange herlige tapet til barnerommet. Besøk nettsiden Familietapeter, som har et stort utvalg tapet til barnerom, enten du vil ha morsomme figurer eller duse eventyrmotiver til de minste. Familietapeter tilbyr gode priser, og har ofte tapet på salg. Pengene du sparer, kan du bruke for eksempel til en reise når spedbarnsperioden er ferdig.

Gjør jobben selv – spar penger

Vil du spare mer, bør du tapetsere selv. Dette trenger ikke å være vanskelig, og når du gjør jobben selv, kan du fordele arbeidet over flere dager. Kanskje du også kjenner noen som vil hjelpe til. Besteforeldre, onkler og tanter er ofte veldig villige til å ta i et tak før den lille kommer, så her kan du sikkert få noen ekstra hender med på laget. Snakk gjerne også med slektninger om andre ting du trenger hjelp til før og etter fødselen. Som regel er det mange som gjerne vil hjelpe til. Har du ikke familie og slektninger i nærheten, kan du be naboer om hjelp til å tapetsere eller ordne andre ting til barnerommet. De fleste kjenner noen som har erfaring med å tapetsere, og som både kan hjelpe til og gi gode tips slik at resultatet blir perfekt. Tapet kan selvsagt også enkelt byttes ut når barna ønsker andre motiver eller farger på veggene, for Familietapeter har tapet til alle rom og alle aldersgrupper.

Spar til ferieturen

Nordmenn har blitt vant til å reise mer enn de fleste i verden, men kanskje ferien blir ekstra spesiell dersom du har måttet spare til den lenge. Legg til side alt du ikke trenger hver måned, og bruk det enten til uforutsette utgifter eller til en ferietur med familien. Det er mange meninger om når man bør reise med spedbarn, og hvilken nytte små barn har av ferien. Men det kan ofte være godt å komme litt vekk og samle krefter en gang i blant. Hvis du har spart penger andre steder, slik at ferien ikke går utover nødvendigheter, føles det enda bedre å reise.

Okategoriserade