Pakk smart for reisen
Okategoriserade

Pakk smart for reisen

Når du skal på ferie med familien, så lønner det seg å pakke smart. Det gjelder også for merkeklær til barn som du nylig har kjøpt inn til deres lille ferie. Med noen enkle tips og triks så sparer du plass til å kunne ha med mer. Når du har mindre i bagasjen, får du mer plass til gaver til deg selv og andre!

Nye plagg med på reisen

Når det kommer til barn, så trengs det ofte nye klær da de stadig vokser. For ikke å glemme at klærne ofte faller etter hvor mye dem brukes. Gå gjerne for noen nye merkeklær til barn for ferien. Det føles dobbelt så motiverende for barna med nye merkeklær til barn. Da får du med et spent barn i steder for et umotivert et med friske merkeklær til barn for reisen. Du kan ha godt av å prøve å reise med mest mulig i håndbagasjen, dersom det er en kort reise. Ved å kun reise med håndbagasje, slipper du innsjekkings- og bagasjebåndkø. Det kan alltids være en fordel å unngå koffertgebyrene i tillegg. Skjer det forsinkelser i reisen så har du både skift og toalettsaker tilgjengelig. Ved mellomlanding, så kan bagasjen fort ende opp med å bli stående igjen på transittflyplassen. Ankommer du med håndbagasjen, er det bare til å trille forbi bagasjebåndet og nyte ferien med en gang.

Rull i stedet for å brette

Det er begrenset med hvor stor håndbagasje du kan ha, det vanlige er 55 centimeter x 40 centimeter x 25 centimeter. Du kan gå for en koffert med hardt skall, hvis du vil være sikker på at kofferten passer ned i den forhatte bagasjemåleren som er ved gaten. Glem ikke å måle håndbagasjen, i tilfelle den blir for tung. Enkelte flyselskaper tillater 12 kilo, mens andre kun syv kilo. Når du skal ha klær i håndbagasjen så lønne det seg å rulle og ikke brette. Rulling gir langt mer plass for mer klær, slik at de heller ikke krølles. Det kan være ganske kjipt med merkeklær til barn. Trikset er å rulle strammes mulig for mer plass. Du kommer langt med å lage en liste over hva du skal ha med deg. Pakk kun med deg ting du får bruk for og prøv om klærne fremdeles passer. Undertøy trenger ikke en egen avdeling i kofferten. Den kan du stappe ned innimellom alt annet helt til slutt. Har du med tomme sko, stapp gjerne både sokker og truser nedi for å spare plass. Sko er kanskje den største utfordringen. Derfor bør du reise med det største skoparet på føttene dine. Det kan for eksempel være dine joggesko, da du bør ha med deg komfortable sko. En reise består oftest av at du skal gå mye til bens for å oppleve mest mulig i destinasjonen du drar til. Drar du i sommervarmen, kan du pakke ned et par med sandaler som tar lite plass. Vet du at du kommer til å dra til steder hvor du må ha på deg finsko, ta med deg det paret som tar minst mulig plass.